24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

076-2011 525

Verstopping

Verstopping Loodgieter BredaEen verstopping in de riolering kan zeer vervelend zijn en het gehele huishouden ontregelen. Wanneer men zelf de verstopping gaat proberen te ontstoppen wordt dit meestal met chemische ontstoppers gedaan. Wij raden dit echter af. Een chemische ontstopper kan de riolering beschadigen en hierdoor bent u nog verder van huis. Heeft u het vermoeden dat het toilet? De afvoer of de riolering verstopt zit? Voorkom schade en neem direct contact op met onze loodgieter Breda service. Wij staan dag en nacht voor u klaar om rioolproblemen direct te verhelpen.

Verstopping ontstoppen loodgieter Breda

In sommige gevallen is de riolering zodanig verstopt dat deze niet meer zelf te ontstoppen is. Onze loodgieters maken gebruik van de nieuwste apparatuur op gebied van ontstopping. Door jarenlange ervaring en het inzetten van speciaal apparatuur kunnen zij de verstopping snel voor u verhelpen.

Hoe herkent u een verstopping?

loodgieter BredaHet is niet altijd duidelijk of het gaat om een verstopping. Hieronder ziet u enkele punten waar u op moet letten als u een verstopping vermoedt,

  • Borrelende afvoer
  • Stank uit de riolering
  • Water blijft in de wasbak of het toilet staan

Is de afvoer verstopt? Of loopt het water niet meer weg uit het toilet? Geen paniek! Onze loodgieters kunnen snel ter plaatse zijn om de verstopping te verhelpen.

24/7 loodgieter Breda spoedservice

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Breda? Loodgieter Breda beschikt over een 24 uur spoedservice. Wij staan dag en nacht voor u klaar en kunnen vrijwel iedere calamiteit snel verhelpen. Lekkage? Verstopping? CV problemen? Of andere rioolproblemen? Neem bij spoed snel contact op met onze 24/7 spoedservice via 076-2011 525.

Erkende loodgieter Breda

Loodgieter Breda werkt uitsluitend met erkende en goed opgeleide loodgieters. Daarnaast krijgt u van ons altijd vooraf een prijsopgave. Hierdoor komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Een afspraak maken met een erkende loodgieter in Breda? Bel ons via 076-2011 525 en krijg gelijk een erkende loodgieter in Breda aan de lijn.