24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

076-2011 525

Installatie

Installatie van loodgieterswerk is een lastige klus. Dit is dan in de meeste gevallen ook niet zelf te doen. U kunt voor installatie het beste een professional inschakelen. Onze loodgieters hebben ruime ervaring met de installatie van loodgieterswerken. Nieuwe riolering aanleggen? Waterleiding vervangen? Of moet er nieuw zink- en loodwerk geplaatst worden? Voor installatie bent u bij loodgieter Breda aan het juiste adres.

Installatie CV ketels en centrale verwarming

Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring met de installatie van centrale verwarming en CV ketels. Door deze ervaring kunnen zij de werkzaamheden op een professionele wijze uitvoeren. Wilt u er 100% zeker van zijn dat de installatie wordt uitgevoerd door een vakman? Dan bent u bij loodgieter Breda aan het juiste adres.

Installatie sanitair

Naast installeren van centrale verwarming kunnen onze loodgieters ook de volledige plaatsing van sanitair op zich nemen. Wilt u een nieuwe badkamer? Of moet de douche vervangen worden? Wij helpen u graag. Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter voor het plaatsen van een nieuwe badkamer? Bel dan onze loodgieter Breda service via 076-2011 525.

Riolering

Bij het installeren van riolering of andere leidingen is het belangrijk dat dit op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Dit omdat als de leidingen geplaatst zijn u er niet zomaar weer bij kunt. Onze loodgieters maken gebruik van speciaal apparatuur en hebben ruime ervaring met de installatie van riolering. Heeft u een nieuwbouw woning waar nieuwe leidingen geplaatst moeten worden? Schakel dan een vakman in via loodgieter Breda.

Loodgieter BredaWerkzaamheden

Niet alleen voor het installeren van loodgieterswerk kunt u rekenen op loodgieter Breda. Hieronder ziet u welke loodgieterswerkzaamheden wij onder andere voor u kunnen uitvoeren,

  • Rioolwerkzaamheden
  • CV onderhoud, reparatie en plaatsing
  • Dakbedekking
  • Gas- en waterinstallatie
  • Lekkage opsporen en verhelpen
  • Zink- en loodwerkzaamheden

Bent u op zoek naar een loodgieter in Breda voor loodgieterswerk? Zoek niet verder en bel onze loodgieter Breda service via 076-2011 525.

24/7 spoedservice loodgieter Breda

Buiten de dagelijkse loodgieterswerken staan wij dag en nacht klaar voor spoedgevallen. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Lekkage? Verstopping? Of een gesprongen leiding? Wacht niet langer en bel direct onze 24/7 spoedservice via 076-2011 525. Wij zijn doorgaans bij calamiteiten binnen 30 minuten aanwezig.

Wij werken uitsluitend met erkende loodgieters. Daarnaast krijgt u van ons altijd vooraf een prijsopgave. Hierdoor komt u achteraf niet voor verassingen te staan.